luni, 13 iunie 2016

Criteriile de selectie ale unui model de videochat

Care sunt criteriile de selectie ale unui model de videochat?
Trebuie sa fii tanara, varsta minima de 18 ani, sa iti placa viata, sa stii sa te distrezi, sa ai ambitii mari, sa fii sociabila, prietenoasa, sa stii sa iti faci prieteni si sa comunici cu cei din jur. Tinand cont de faptul ca videochatul se bazeaza doar pe comunicare, este un criteriu important ca fetele sa nu se simta inhibate atunci cand discuta cu straini.
Diversitate
Subiectele conversatiilor variaza de la o discutie la alta, motiv pentru care abilitatea de a te conforma temei, este foarte importanta. De asemenea, cei mai multi prieteni virtuali provin din Statele Unite si cateva tari europene, iar cunoastere limbii engleze este esentiala. Cu cat mai bine, cu atat iti va fi mai usor sa te descurci. Acesti prieteni virtuali vor plati pentru a discuta cu tine, motiv pentru care trebuie sa le starnesti interesul si sa reusesti sa ii atragi cat mai mult, pentru a obtine, bineinteles, venituri mai mari.
Cu siguranta ca acest domeniu nu este unul usor asa cum se asteapta toata lumea, insa fetele trebuie sa fie pregatite pentru orice, existand si posibilitatea de a bloca accesul utilizatorilor care nu sunt politicosi sau care au un comportament neadecvat. Daca esti serioasa, ai pofta de munca si iti doresti sa castigi salarii foarte mari, atunci videochatul poate reprezenta solutia pentru tine.
100% legal
Vei avea ocazia de a lucra 100% legal, pe baza unui contract individual de munca ce prezinta si o clauza de confidentialitate, astfel ca vei avea garantia ca identitatea ta va fi protejata. Conditiile de lucru sunt ireprosabile, camere moderne, aparatura de ultima generatie, confort, lux, discretie, si vei avea ocazia de a munci intr-un colectiv tanar, unit, gata sa te ajute oricand ai cea mai mica problema.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu