luni, 15 iunie 2015

Consultatii cardiologie acasa la tine

Inca o data am ajuns din nefericire cu unchiu la consultatii cardiologie - m-am si saturat de clinica aia imputita unde trbeuie asteptat la cozi interminabile (in functie de programare), pentur ca apoi sa se bage in fata cine stie ce persoana dubioasa care merita cateva injuratori serioase.

Deja m-am saturat cumplit - este la fel ca acum 25 de ani - in sistemul medical nu s-a schimbat absolut nimic (cel pputin nu in bine) - si nu daca ai pretentia ca sistemul medical de stat sa functioneze intr-o maniera decenta. Este incresibil ca inca mai vezi aceeasi mobila, aceleasi paturi, aceleasi instrumente de mult depasite moral si uzate. De fapt clinicile si spitalele de stat din Romania sunt un fel de muzee, in care ar trbeui facute niste studii de caz de "asa nu".

Este chiar mare pacat ca s-a ajuns ca tara asta sa fie condusa de niste "smecheri" ordinari, care nu stiu decat sa fure - iar sistemul medical din pacate nu face exceptie, ci se incadreaza perfect in acest sistem - de fapt este probabil chiar mai corupt decat orice fel de lt sistem.

De aceea trebuie sa recomand cu caldura serviciilemedicale ce au loc la domiciliu clientului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu